Foto’s + films

De Klankenkaravaan

Een feest van afscheid en van het begin van de vakantie. Afscheid van de groepen waarin de kinderen zaten voor de één, afscheid van school, voor de ander afscheid van de kleutertijd. Maar het belangrijkste afscheid was van twee leerkrachten. Gymjuf Renske Post en onderwijzeres Rita Koornneef die afgelopen jaar nog twee dagen per week groep 5B onder haar hoede had.

Sint 2016

Het was even heel spannend. Maar gelukkig heeft Sinterklaas hulp van de Reddingsbrigade gekregen en konden we een heel gezellig feest vieren!

Finale FLL 2016

Na weken voorbereiden, oplossingen bedenken en programmeren was de beker voor de Robotoprestatie in de finale van de First Lego League een bekroning op het werk. Spannend tot de laatste minuut!

Uitreiking Predicaat Excellent

Een spannende dag... Zijn we een goede of excellente school? Een kroon op ons werk!

Koningsspelen 2017

Het is al bijna een traditie... ontbijt op school en daarna een gezellige sportdag met elkaar. Dat alles voor de verjaardag van onze koning.

10 jarig bestaan schoolgebouw

We grijpen elke gelegenheid aan om een feestje te bouwen. En wat is er nu leuker dan dat op een expressieve manier te doen? Circus Rotjeknor en Drumtastic om te vieren dat het schoolgebouw 10 jaar in gebruik is!

Afscheid groep 8

Het was niet te filmen... of juist wel? Afscheid nemen is een serieuze bezigheid.

©2017 De Driemaster