Lekker Fit Week!

Lekker Fit week 2019:
Tijdens de Lekker Fit week hebben we weer veel leuke dingen gedaan. Er is veel bewogen door alle klassen.  Het thema was dit jaar water drinken, maar dit is iets dat wij het hele jaar belangrijk vinden. Groep 3 heeft dit jaar een mooie Lekker Fit-bidon gekregen die ze elke dag mee naar school kunnen nemen.
Kids Run in Rotterdam:
Ook dit jaar deed de Driemaster weer mee met het hardloopevenement in Rotterdam. Dit jaar stonden we met 29 kinderen van onze school aan de start op de Coolsingel. De jongere kinderen liepen de 1 km en de oudere kinderen liepen de 2,5 km. Iedereen heeft er hard voor getraind en de medailles die ze na afloop kregen, waren dan ook dik verdiend!
Clinic Drumtastic:
De bovenbouw mocht dinsdag lekker springen, dansen en slaan met drumsticks op de grote ballen tijdens de gymles. Ritmegevoel, pasjes onthouden en tellen kwam deze les goed van pas!
Westlands Schoolvoetbaltoernooi:
Groep 7 en 8 hebben drie voetbalteams gemaakt met kinderen die graag wilden voetballen met kinderen uit hun klas. We hadden twee jongensteams en 1 damesteam van de Driemaster. De voorrondes hebben we gespeeld op de velden van HVC ’10. 1 jongensteam werd poulewinnaar en mocht woensdagmiddag 17 april door naar de finalerondes in Naaldwijk. Het team heeft goed gespeeld, maar helaas is het niet gelukt om genoeg te winnen.
 
Clinic van HSV:
Alle kinderen van groep  1 t/m 8 hebben een clinic van turnjuf Demi van HSV gekregen. Rennen, trampolines, springen, salto’s en vallen in de valkuil. De kinderen hebben het allemaal gedaan.
Ouder-kind-clinic van HSV:
Dit keer was er de mogelijkheid voor ouders van kinderen uit groep 3 t/m 8 om met je kind samen na schooltijd te komen gymmen in onze gymzaal. Kijken of de papa’s en mama’s nog een beetje fit zijn en of ze nog een salto durfden te maken. Na afloop kregen alle ouders een goodiebag mee naar huis met fruit, water en wat extra informatie over Lekker Fit.
Koningsspelen:
Groep 1 t/m 4 heeft een sportdag gehad op het schoolplein, nadat we eerst met de hele school de Pasapas hebben gedanst. De sportdag voor de onderbouw werd helemaal begeleid door de kinderen van groep 8. Omdat het qua planning niet lukte om ook de groepen 5 t/m 8 een sportdag te geven tijdens de Koningsspelen, hebben we ervoor gekozen om de sportdag voor hen te doen op vrijdag 17 mei op het strand.
Tags: No tags

Comments are closed.