VSO De Driemaster

De Driemaster biedt voor ouders van haar leerlingen de mogelijkheid aan gebruik te maken van VSO (voorschoolse opvang)

  • De voorschoolse opvang is een voorziening waar schoolkinderen (uit het basis- en speciaal onderwijs) een deel van hun tijd doorbrengen. Het gaat om tijd die zij vrij zijn van school, om vrije tijd;
  • De voorschoolse opvang biedt kinderen een pedagogisch verantwoord en veilig onderkomen in een gezellige ontspannen sfeer.
  • De kinderen hebben binnen de mogelijkheden en verantwoordelijkheden van de voorschoolse opvang een grote keuzevrijheid in spel- en contactsituaties.
  • Ouders en kinderen worden betrokken bij het beleid van de voorschoolse opvang.

Vanaf 7.15 uur is onze voorschoolse opvang geopend. Bij droog weer gaan de kinderen om 8.10 uur naar buiten. Op het plein is er tot 8.30 uur pleinwacht. Om 8.15 uur mogen de kinderen naar hun eigen klaslokaal.

Voor meer informatie betreffende onze VSO kunt u onderstaand bestand downloaden. Tevens vindt u hier een inschrijfformulier voor onze VSO.

Pedagogisch Beleidsplan VSO De Driemaster 

Inschrijfformulier vso 

 

VSO De Driemaster staat ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen. Klik hier voor het inspectierapport.

20171218 definitief rapport JO BSO P.C.B.S. De Driemaster  icon_pdf

inspectierapport_id174703_09-12-15   icon_pdf

Inleiding KC 2013   icon_pdf

Het document is opgeslagen in pdf formaat. Om deze te kunnen openen heeft u een speciaal programma nodig, Acrobat Reader. Dit programma kunt u gratis downloaden door op de volgende knop te klikken.

U komt dan op de site van Adobe, de producent van Acrobat Reader. Volg de instructies op het scherm.

©2019 De Driemaster