Afscheidsmusical Betoeterd

Groep 8 heeft afscheid genomen van De Driemaster. Maar voor dat ze de wijde wereld intrekken hebben ze ons meegenomen naar de Bekersteeg.

De Bekersteeg ligt in een achterstandswijk en wordt bevolkt door verschillende groepen mensen. De oudjes die niet meer aan verkassen moet denken. De middenstanders die een vaste klandizie hebben, een sportschoolhouder die de gezette buurtbewoners aan het bewegen probeert te krijgen en de hangjongeren die hier ongestoord kunnen rondhangen. Iedereen deelt hier zo zijn lief en leed…

Alles gaat goed totdat een vastgoedmagnaat zijn zinnen heeft gezet op deze straat om daar een woontoren te bouwen. Hoofdzakelijk voor zijn 4 verwende dochters. Op het moment dat alles uit de hand dreigt te lopen is daar Sjef die met zijn trompetgeschal iedereen ‘betoeterd’!

Kijk en geniet mee van een impressie van deze geslaagde avond!

We wensen alle jongens en meiden een mooie en bijzondere toekomst! Vergeet niet dat je dromen kunt verwezenlijken! Veel geluk!

Kijk hier voor alle foto’s. En hier ziet u de foto’s van voor tijdens en na de voorstelling! (Met dank aan Suus Place!!)

©2018 De Driemaster