Ons onderwijs

De samenleving verandert snel. Leerlingen hebben in de toekomst kennis nodig die nu nog niet beschikbaar is, en die we ze dus ook niet kunnen leren. Om leerlingen toch goed uit te rusten voor de nieuwe, veranderende wereld, moeten wij als school de leerlingen vaardigheden aanleren. Die vaardigheden noemen we 21st century skills.21ste-eeuwse-vaardigheden

Deze vaardigheden komen bij alle vakken en activiteiten aan de orde.

Welke middelen gebruiken we o.a.  hiervoor?

Coörperatief Leren

Teach Like a Champion

Met Sprongen Vooruit

 

De Driemaster is in de race voor het predicaat excellent. Een excellente school is in de basis een goede school die zich onderscheidt van andere goede scholen door te excelleren op een bepaald gebied dat in de school als geheel doorwerkt. De Driemaster onderscheidt zich op het gebied van Lekker Fit, gezondheidseducatie en het behalen van leerwinst.

Met het predicaat Excellente School krijgen zeer goed presterende scholen de maatschappelijke zichtbaarheid en waardering die ze verdienen. Excellente scholen zijn een voorbeeld voor andere scholen. Zij dagen andere scholen uit om de lat ook hoog te leggen en dit predicaat te bemachtigen. De uitreiking van de predicaten vindt in januari 2017 plaats.

©2019 De Driemaster